4a edició

En aquesta 4ª edició de Sons del Camí va acollir concerts al Parc de la Seu i els Jardins de la Casa Internacional d’Espiritualitat.

Amb artistes destacats com:

  • ANCESTRES, l’Incantari. Proposaven un homenatge al llegat musical i humà dels nostres avantpassats gràcies a la recreació de cançons de tradició oral. Un repertori per reconciliar el passat i el present.
  • Llull: mística i faula.La paraula de Joan Massotkleiner i la guitarra de Toti Soler s’endinsen en l’obra lul·liana a través d’una acurada selecció d’aforismes místics del Llibre d’Amic i Amat i de faules prosaiques del Llibre de les Bèsties.
  • Les cançons tel·lúriques. Cançons, històries i reflexions que ens obren les portes a l’univers del cantautor Roger Mas i al seu vessant més espiritual.
  • ALBA, Nim. Amb aromes i influències d’Orient Mitjà i Extrem Orient, de Turquia a l’Índia, Nim ofereix una visió contemporània de les cançons medievals i tradicionals catalanes.
  • On Project. Sonoritats vingudes del País Basc en un projecte musical que uneix dos virtuosos de la viola de tecles medieval i de l’acordió cromàtic, Pello Ramírez  i Xabier Zeberio.
  •  CARLES CASES   acompanyat per Alberto Reguera, Miquel Còrdoba, Mariona Tuset , Jordi Gaspar i Jordi Farrés presentava Imatges Torbades.  “Buscant per tots els racons on poder trobar les meves partitures amb un caire més místic, he optat per l’apartat cinematogràfic.” També són inclosos alguns temes de l’obra-oratori Araguaia, basada en poemes i diàlegs amb el bisbe Pere Casaldàliga.

    ANCESTRES al Parc de la Seu