Concepte

I en aquest univers que es transforma, en aquesta ànima que evoluciona i reviu, què millor que la bona companyia de la música?

Passat el 2022, any que ens recorda el cinc-cents aniversari de l’estada d’Ignasi de Loyola a la nostra ciutat, són diverses les fites que anem trobant al llarg de la ruta. Si alguna cosa, algun concepte, identifica totes les accions que es desenvolupen a l’entorn de Manresa 2022 sense dubte és aquest: el canvi, la mutació, la transformació. Ja sigui dels espais, dels entorns; o bé des d’un punt de vista més personal.


La música, que per definició és espiritual, se’ns apropa i ens traspua la pell, ens amara i ens embolcalla, ens interpel·la i ens protegeix...
La música ens parla, les notes se’ns revelen inspiradores i transformadores en aquestes nits serenes d’estiu.

Nosaltres, en la nostra modèstia, us proposem per 11è any un cicle que anomenem de músiques amb ànima, els Sons del Camí 2024, en el qual pretenem acompanyar de forma inspiradora i en certa manera tel·lúrica el vostre karma personal.

Us proposem uns concerts on retrobar i retrobar-vos, on descansar i relaxar-vos, on pensar i repensar-vos... Si us cal i així ho voleu. En uns espais ignasians, en unes agradables nits d’estiu a la fresca, en un entorn en què la felicitat i la transformació siguin - o com a mínim semblin- possibles.


Viviu-les i gaudiu-les.