STAY HOMAS

HOMAS

Stay Homas és un dels grups amb millor directe del país. Ho ha demostrat el reguitzell de sold outs aconseguits a ciutats com Londres, París, Brussel·les, Milà o escenaris com el WiZink Center de Madrid. Tres gires en tres anys, on també han conquerit els escenaris de festivals de tota la península.

Consolidats dins del panorama musical estatal i internacional, Stay Homas és un fenomen gràcies als seus concerts memorables que se sustenten gràcies a una col·lecció de cançons que ha enamorat a milions de persones de tot el món i, fins i tot, a artistes que hi han volgut col·laborar com Rubén Blades, Manu Chao o Michael Bublé.

El 2023 van sorprendre amb HOMAS, el seu segon disc d'estudi, que ha deixat una empremta al cor de la gent amb cançons com "La Platja" o "La Nòria".

· El concert comptarà amb servei de barra per als assistents

· L'accés de públic es podrà fer tant per la Baixada de la Seu com per la plaça de la Reforma.

· Si s'utilitza vehicle, es pot estacionar el cotxe al pàrquing La Seu - Centre (obert 24h) i utilitzar l'ascensor directe a l'accés del Parc de la Seu pel cantó de la plaça de la Reforma.


 • Lloc: Parc de la Seu
 • Telèfon: +34 93 878 40 90
 • Correu electrònic: hola@manresa2022.cat
 • Web:
 • Dia:
  20 de juliol de 2024 · 21h
 • Preu:
  · 14 € anticipada (del 20 de març al 30 d’abril)
  · 16 € anticipada (de l’1 de maig al 30 de juny)
  : 18 € anticipada (de l’1 de juliol al 20 de juliol)
  · 22 € taquilla
  Gratuït pels menors de 6 anys
  Les entrades anticipades es poden comprar fins 2 hores abans del concert. 1 hora abans que comenci aquest, s'habilitarà la venda d'entrades a taquilla.
Comprar