7a edició

En aquesta  edició de Sons del Camí va acollir concerts a la Nau central de la Seu, el Parc de la Seu i al Claustre del Museu de Manresa. 

Amb artistes destacats com: 

  • ITZIPA · Estatz · Projecte musical emergent entre l’arrel tradicional, agafant tant sons mediterranis com d’arreu del món. La seva essència parteix del joc de les veus d’Anna Jané i Clara Sorolla, que s'entrellaçats amb la guitarra de Pau Duran Gual, el contrabaix de Sandra Ruibal i la percussió de Dídac Moral. Van presentar Estatz, on el temps es transforma en matèria i la matèria es transforma en temps, transitant amb ells en un viatge de sensacions i sentiments.

  • FERRAN PALAU · Kevin · Presentava Kevin, el seu quart disc en solitari d'estil pop que mira de reüll al soul més ‘easy-loving’, però es podria interpretar com un disc de cançons d’amor? En l’univers Palau les preguntes mai tenen una resposta clara, però és evident que ens trobem davant la seva obra més romàntica i colorista, en la que el tu i el jo que sempre protagonitzen les seves lletres, es converteixen en un micro univers on cada punt de vista esdevé una possible nova dimensió.

  • ROGER MAS · Parnàs · Roger Mas encarnant el perfecte prototip del cantautor: agermanava música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. Poeta entre músics i músic entre poetes, i amb una veu en plena maduresa, se’ns va endú de viatge al Parnàs, al jardí dels poetes, amb noves cançons, adaptacions de melodies tradicionals i poemes musicats d’autors tan diversos com Amadeu Vidal i Bonafont, Miquel Martí i Pol, Joan Maragall, Salvador Espriu o Eulària Anzizu.

  • MEDITERRÀNIAM · El Jardí dels Sentits · Una proposta de música contemplativa que tancava el festival amb sonoritats i instruments d'arreu i amb la natura com a inspiració. Partint del coneixement de les músiques tradicionals catalanes, àrabs i de l'Índia per a crear noves músiques conscients, que promouen el creixement humà. El jardí dels sentits una música innovadora i alhora antiga, profunda i també lleugera, amb el flautista manresà Albert G. Galbany, Joan Miró al llaüt àrab i a la guitarra espanyola, i Mario Ersinger a la percussió.