6a edició

En aquesta edició de Sons del Camí va acollir concerts a la Nau central de la Seu, el Parc de la Seu i els Jardins de la Casa Internacional d’Espiritualitat. 

Amb artistes destacats com: 

  • DAMIÀ OLIVELLA · Essència · La seva veu delicada ha transcorregut per diversos estils i projectes que van des de la música d’autor al blues, al jazz, al soul i la música meditativa. Des de la seva infància va viure la cultura i la filosofia hindú que han estat d’ influència cabdal en la seva trajectòria. Mantres és el seu darrer treball.

  • MARA ARANDA · Geografies de la Diàspora · Mara Aranda, acompanyada pels músics Jota Martínez (cítoles, llaüt medieval, llaüt otomà, viola de roda, guitarra morisca, setar) i Àlex Guitart (saz, baglama, kopuz i percussions), ens oferirà un repertori de músiques dels habitants de la Península al segle XV, amb especial incidència en les músiques de Sefarad.

  • GERARD QUINTANA · Intocables · Intocables proposa un recorregut a través de cançons prohibides, perseguides, censurades, odiades però mai ignorades, cançons que han ajudat a transformar la realitat al llarg de les darreres dècades, cançons que han gosat profanar els tabús que protegeixen els dogmes sobre els quals se sosté el sistema. Gerard Quintana, veu i narració; Oest de Franc, veu i guitarres; Sergi Carós, veu i baix; Iol Cases, veus i bateria.

  • AMOTANTE · Amorante · El basc Iban Urizar és l’ànima d’Amorante, una proposta en què s’aprecien influències dels més diversos estils. Des d’Euskal Herria però amb la vista posada a l’horitzó, Amorante impregna les seves composicions amb aires orientals i flamencs: tot hi cap en un discurs despullat i sense prejudicis.

  • MuOM · Ecstatic Voices · MuOM és un cor de cambra de cant d’harmònics, format amb la voluntat de crear bellesa explorant noves possibilitats de la veu. Un grup de cantants que fan vibrar les seves ànimes per ressonar a l’uníson creant una harmonia que els transcendeixi.

  • ELENA GADEL · Delicada · Delicada és el segon disc en solitari d’Elena Gadel i consta de 14 cançons compostes íntegrament per ella. En aquest treball, beu dels seus referents artístics per crear i se serveix de les seves pròpies vivències per mostrar la seva nuesa emocional. El disc deu el títol sobretot a la manera de dibuixar les melodies que tenen tant els instruments com la seva pròpia veu. Ens trobem amb històries escrites, musicades i explicades amb delicadesa i amb una veracitat que només la primera persona pot donar.